In 2009 pakte Jeroen Swolfs zijn reiskoffer en begon aan een wereldreis die 7 jaar zou gaan duren..

Alleen wist hij dat toen nog niet. Zijn doel: het straatleven fotograferen in alle landen ter wereld om zo te kunnen laten zien wat ons als mensen met elkaar verbindt in plaats van wat ons verdeeld. Waarom? Omdat de problemen die de mensheid vandaag de dag heeft alleen samen zijn op te lossen. Streets of the World roept op tot een gevoel van saamhorigheid van waaruit we die problemen kunnen confronteren.
Dat was de missie. Maar Streets of the World is daarmee ook een ongelofelijk avontuur geworden gezien door de lens en beleefd met het hart van een jongeman op zoek naar zijn medemens. National Geographic maakte een documentaire over zijn waanzinnige avontuur, Jeroen schreef een reisroman en Streets of the World werd uiteindelijk het grootste fotoproject ter wereld dat tot nu toe Amsterdam, Kopenhagen, Dubai en London aandeed op haar eigen reis over de wereld.

koop streets of the world ‘verhalen’

REIS MET JEROEN MEE

BOEK EEN LEZING

STREETS OF THE WORLD ZUIDAS

Tot 2022 is het Streets of the World project te beleven op de Zuidas in Amsterdam.

Aan de Arnold Shönberglaan staat over een lengte van 250 meter het gehele project ten toon gesteld. Download de Streets of the World app ter plaatse om de spannende en geestige verhalen op je mobiele apparaat te zien. Daarnaast geeft Jeroen ook tours aan bedrijven op de Zuidas in samenwerking met Circl restaurant. Voorafgegaan door een korte introductie in een zaal bij Circl reis je met je bedrijf, team of gasten mee met Jeroen door de wereld van Streets waarna er op het dakterras van Circl nageborreld kan worden.

BOEK EEN ZUIDAS TOUR

PRODUCTEN

Streets of the World fotoboek

Na 7 jaar reizen over de wereld en het fotograferen van 195 foto’s van het straatleven anno nu maakte Streets of the World het schitterende fotoboek waar het allemaal mee begon. Jeroen’s prachtige foto’s vergezeld door korte verhalen over het ‘waar en waarom’ per foto en interessante feiten per land resulteerden in een bestseller waarvan al meer dan 10.000 stuks verkocht werden.

KOOP HET FOTOBOEK

Overige producten

Bekijk de hele NatGeo documentaire, verstuur ansichtkaarten van Streets, bekijk de luxe editie van het fotoboek met limited edition print, verken de limited edition prints van het project en nog veel meer in de Streets of the World webshop!

NAAR DE STREETS WEBSHOP